Egyedi megrendelések

Amit az egyedi megrendelésről tudnod kell…

Bevallom töredelmesen, nem szeretem ezt a szót, hogy „egyedi” mivel az én esetemben, minden darab egyedi. Hiszen, minden egyes darab egyesével az elejétől a végéig kézzel készül. Nincsen sorozatgyártás, egy-egy termékből és mintából készülhet több darab (természetesen csekély mennyiségben, kis számban) de tökéletesen ezek sem lesznek egyformák. Vannak siker darabok, melyek a kedvenceitek pl. a házikós vagy az orchídeás lámpa, melyeket újra és újra megfestek de egyformák ezek sem lesznek.

Szeretnél valami olyan mintát készíttetni velünk amit nem találtál?

Természetesen kérésre elkészítjük, ha a minta amit szeretnél kivitelezhető számomra. Ez mindenképpen további egyeztetés útján történik. Küldj fotót, vagy vázlatot, leírást, mi volna az elképzelésed! Miután egyeztettünk, megbeszélés alapján készítek egy vázlatot, amiről fotót küldök neked és eldöntheted jó lesz-e, vagy szeretnél változtatni rajta. Online, csak a webáruházunkban megtalálható alkotásokra veszek fel egyedileg kért megrendelést.

Mivel az általad egyedileg rendelt mintát meg kell tervezni, egy teljesen új sablont kell rajzolni, mely csak Neked készül, ez plusz munkával jár ezért erre + 50% tervezési díjat számolok fel. Pl.. ha egy Vidám meselámpát szeretnél általad megálmodott mintával, akkor így jön ki az ára: Vidám meselámpa: 19.990 Ft + tervezési díj 50% (9.995Ft) összesen: 29.985 Ft lesz az új, általad kitalált Vidám meselámpa ára. Mely csak neked készül, egyetlen darab lesz belőle.

A termékeinket feliratozással is egyedibbé, névre szólóvá lehet tenni, ha kérsz rá feliratot.

Ha ajándékba viszed, szülinapra vagy évfordulóra, akkor egy kedves idézet, vagy dátum ízlésesen elhelyezve, egy nem túl feltűnő helyen, biztosan örömet szerez!

A feliratozás is plusz munkával jár, valamint idővel! Ezért, ha feliratot kérsz egy termékre, akkor kérlek, számold bele, hogy egy nappal később tudjuk feladni a csomagod, mivel meg kell száradni a feliratozásnak. Ennek a plusz költsége 500-3500 Ft lehet attól függően, hogy mennyi a felírandó szöveg.

Ha valami egészen mást szeretnél, ami nálunk nincsen a webáruházban de elképzelted, beszéljünk telefonon! Igyekszem megvalósítani az álmodat.

A weboldal használatával ön elfogadja, hogy az oldal a böngészőn keresztül ún. sütiket kezel a felhasználói élmény fokozása érdekében.
RENDBEN