Rólunk

Tüttő Timi vagyok üvegfestő.

2000-ben próbáltam ki először az üvegfestést, azóta töretlen lendülettel festem az üveget. Kezdetben kézműves vásárokon, és különböző kulturális rendezvényeken értékesítettük a portékáinkat. 2006-ban nyitottuk meg első boltunkat, melyet azóta is családi vállalkozásként üzemeltetünk. Legfőbb segítségem, társam a másik felem, Tüttő Tamás a férjem aki az aszalos munkáival, faipari termékeivel segíti az én munkámat. Ő készíti a meselámpa alpokat, kereteket különböző gyertyatartó alapokat, az üzlet teljes berendezését és egy csomó minden mást is. Remekül kiegészítjük egymást. Az ő weboldala: www.tutto.hu sokoldalú asztalos, a fa szinte minden formáját feldogozza, legyen szó bútorról vagy épület asztalosságról. Ha bárminemű igényes asztalos munkára szükséged van, keresd nyugodtan.

Termékeinket saját ötleteink, terveink alapján készítjük el. Mellette természetesen az egyedi kéréseknek is igyekszünk eleget tenni. Minden egyes új termék születését, gondos tervezés, rajzolás előzi meg. Az általam leginkább kedvelt témák, melyeket szívesen festek az a mesevilág. Angyalok, Tündérek, manók és házaik. Munkáim között vannak komolyabb témájú alkotások is pl. a virágok, mandalák, nonfiguratív minták. Vonzódom a népi hagyományokat őrző motívumokhoz is, kedvencem a tulipán.

Két gyermekemmel és férjemmel Kaposváron élek. Jelenleg gyermekeim, akik legjobban inspirálnak. Sokszor az ő ötleteik alapján születik meg egy rajz, aztán abból egy festmény. Az utóbbi 5-6 évben ismerkedem a meleg üveg megmunkálással is ékszer, illetve apróbb dísztárgyak készítés formájában. Nagyon jól megfér ez a tevékenység a festés mellett, idő hiányában azonban nem mindig úgy haladok, ahogy szeretném. Tervezem, hogy a webáruházba is feltöltöm majd ezeket a tárgyakat.

Két éve tartottam az első manapság oly divatos workshopomat az üvegfestés jegyében. Időről, időre tartom azóta is őket igény szerint. Szívesen tartok cégeknek, egyesületeknek, pedagógusoknak csapatépítő, munkahelyi közös alkotást is. Az önfeledt alkotás, kikapcsol, messzire visz a napi problémáktól. Masszázs a léleknek, felüdülés az elmének. Az alkotás öröm. Az éppen aktuális workshop időpontokról a Hírek alatt, vagy a facebook oldalon tájékozódhatsz.

Bővebben az üvegfestésről »

A weboldal használatával ön elfogadja, hogy az oldal a böngészőn keresztül ún. sütiket kezel a felhasználói élmény fokozása érdekében.
RENDBEN