Adventi Üvegfestès Szent Család

Cikkszám:
Örömfestés, kikapcsolódás, sikerélmény! Szeretnéd kipróbálni? Akkor most itt a lehetőség az üvegfestés alapjainak elsajátítására. Megtanítalak az üvegfesték használatára, színek keverésére. Semmilyen előképzettség, vagy különösebb kézügyesség NEM szükséges hozzá! Bízz magadban, meg foglak tanítani! Ebben a 3-4 órában egy előre kontúrozott "Szent Család" mintás nègy mècseses üveg alapot fogunk színekkel kitölteni, életre kelteni. A festés végén mindenki büszkén viheti haza, a saját kezűleg készített, csodaszép nègy mècsesnek helyet adó adventi gyertyatartóját, hogy advent első vasárnapján meg tudja gyújtani az első gyertyát.
A programon való részvétel díja: 17.990 Ami magában foglalja a felhasznált festékeket, egy db általam előre felkontúrozott üveget, a fa mècsestartó talpat ès a nègy teamècsest. (a mècsestartót készen viszitek haza) A festéshez használt eszközök használatát és az oktatást. Szóval hoznod semmit nem kell, csak a jókedvedet! A rendezvényre jelentkezni lehet a timcsi@tutto.hu emailen, vagy a Szélkakas üvegfestés facebook oldalán privát üzenetben, a 06 30 5951695 telefonszámon 10-17 óráig. Vagy személyesen az üzletben. Regisztrálni a részvételi díj 50%-nak a befizetésével tudsz,melyet utalhatsz, vagy az üzletben is befizetheted. Illetve újdonság, hogy a webshopban is megvásárolhatod workshopon való részvételt a www.szelkakasuvegfestes.hu oldalon a webshop menüpont alatt. A férőhelyek korlátozottak, ezt kérlek vedd figyelembe, hogy regisztrációs sorrendben tudjuk fogadni a jelentkezőket. Kérdéseitekre szívesen válaszolunk a fenti elérhetőségek bármelyikén.

Szeretettel várlak benneteket: Tüttő Timi
17 990 Ft
Rendelhető (az elkészítési idő 3 hét)
db
Kosárba
vissza a kategóriához
A weboldal használatával ön elfogadja, hogy az oldal a böngészőn keresztül ún. sütiket kezel a felhasználói élmény fokozása érdekében.
RENDBEN