Tulipános kèp üvegfestő workshop Május 6.

Cikkszám:
2023. Május 6-án, 10.00 óra, Kaposvár Városház utca 1/4. Szélkakas Üvegfestés.
Örömfestés, kikapcsolódás, sikerélményt! Szeretnéd kipróbálni? Akkor most itt a lehetőség az üveg festés alapjainak elsajátítására. Megtanítalak az üvegfesték használatára, színek keverésére. Semmilyen előképzettség, vagy különösebb kézügyesség NEM szükséges hozzá! Bízz magadban, meg foglak tanítani! Ebben a négy-öt órában egy előre kontúrozott tulipán mintás 25x25cm üveg alapot fogunk színekkel kitölteni, életre kelteni. A festés végén mindenki büszkén viheti haza, a saját kezűleg készített, csodaszép tulipános kèpet.
A programon való részvétel díja: 23.990ft. Ami magában foglalja a felhasznált festékeket, egy db általam előre felkontúrozott üveget, keretet, akasztót, stb.. természetesen (készen viszitek haza) a festéshez használt eszközök használatát és az oktatást. Szóval hoznod semmit nem kell, csak a jókedvedet! A rendezvényre jelentkezni lehet a timcsi@tutto.hu emailen, vagy a Szélkakas üvegfestés facebook oldalán privát üzenetben, a 06 30 5951695 telefonszámon 10-17 óráig. Vagy személyesen az üzletben. Regisztrálni a részvételi díj 50%-nak a befizetésével tudsz,melyet utalhatsz, vagy az üzletben is befizetheted. Illetve újdonság, hogy a webshopban is megvásárolhatod workshopon való részvételt a www.szelkakasuvegfestes.hu oldalon a webshop menüpont alatt. A férőhelyek korlátozottak, ezt kérlek vedd figyelembe, hogy regisztrációs sorrendben tudjuk fogadni a jelentkezőket. Kérdéseitekre szívesen válaszolunk a fenti elérhetőségek bármelyikén.
Szeretettel várlak benneteket: Tüttő Timi
23 990 Ft
Rendelhető (az elkészítési idő 3 hét)
db
Kosárba
vissza a kategóriához
A weboldal használatával ön elfogadja, hogy az oldal a böngészőn keresztül ún. sütiket kezel a felhasználói élmény fokozása érdekében.
RENDBEN